El camino 👣👣❤️

Hej

nedan ser ni bilder från min underbara vandring jag

längtar otroligt mycket efter. 2014 gjorde jag denna vandring och 

det var min egna 50 års present och jag gick över 100 mil👣👣👣.

Har ni inte hört talas om el camino googla och gör det!!!

Rekommenderas starkt upplevelsen man får går ej att förklara. 

//Sofiα❤️

Längtan❤️

Längtan är stor tillbaka till El Camino ❤️❤️

Min resa sommaren 2017

Hej alla läsare ❤

Nu börjar min sommarsemester glida mot sitt slut 😲. Jag räknar dagarna och har blandade känslor vill stanna och åka hem. Jag har i allafall kopplat av och haft det underbart med bad, go mat, mycket värme och rejäl avkoppling tillsammans med föräldrarna i byn Gavra.

Här kommer jag säkert att hamna när jag blir pensionär😀, detta sätt att bli gammal är min dröm❤.Tystnaden, bergen, luften, värmen, maten ja listan är lång här hämtar man energi för hela året.

Vill man ha stadsmiljö så åker man 20 km till en mindre stad och 45 km till Thessaloniki som är Grekland näst största stad.

Vill man bada i det kristallklara vattnet så åker man ca 1 tim till Halkidiki som är en halvö i Grekland.Vill man till ett annat land så har vi mycket nära till Jugoslaviska delen av Makedonien och Bulgarien som ligger nästan granne med oss. 🙂

Jag saknar Sverige och allt jag har där min familj❤, mina vänner❤ och mitt arbete❤.

Vi syns snart 👍❤

Ha en underbar dag alla och ge kärlek åt varandra alla är värda en kram, värme och ömhet.❤// Sofia

 

Grekland Gavra

❤Hej

Jag befinner mig i min lilla by i Grekland där mina föräldrar bor numera. Här finns lugnet och jag samlar kraft och energi till augusti då man börjar jobba igen.

Kom den 23 juni till Kreta Grekland sedan åkte jag över inrikesflyg till mina föräldrar och tänker stanna till den 1 augusti för att samla energi sedan är jag redo för nya utmaningar i Sverige.

Jag har fått nya utmaningar via mitt jobb, utbildningar på universitetet som jag inte riktigt bestämt vad jag ska ta, har sökt tre stycken och kommit in på alla. 

Min personliga utmaning blir träningen, där jag ska sätta ett högt mål med delmål på vägen.

 

Önskar alla en underbar fortsatt sommar och njut så gott ni kan ❤

 

regnet öste ner och lämnade spår !

Nikon kamera´n tar underbara bilder i lilla byn Gavra

Mor och fars hus i Grekland

Kärlek

KÄRLEK... finns överallt och vi bör ge det i massor till våra medmänniskor omkring oss.... välmående kommer från kärlek och värme inte av PENGAR och MAKT !!!!

Min utmaning !

Jag tänkte skriva lite om min utmaning jag gjorde 2014. Jag bestämde mig att göra något annorlunda när jag fyllde 50 år. Fick höra av en vän att det finns något som heter El Camino det är en vandringsled som är ca 1000 km där man går från Frankrike jean pied till Spanien Santiago de compostela. Min nyfikenhet blev enorm, så fick reda på det i februari i april var biljetterna beställda till flyget.....Jag hade ingen aning vad jag gav mig in på.... har aldrig vandrat i mitt liv. Men sagt och gjort min resa började den 18 juni 2014 och avslutades den 25 juli. Jag gick alltså över 1100 km till fots med en ryggsäck på ryggen. Jag kan säga det var det bästa jag har gjort, så nu till 2017 är mina planer för nästa vandring men mer mot kustvägen El Camino del Norte.

Nedan ser ni lite bilder under min vistelse, det kommer flera under tiden 😀

Får ni någon gång en sådan tanke !! Så bara GÖR det ni kommer inte ångra er.

Thailand och Vietnam

Snart besöker jag Thailand och Vietnam det är första gången jag åker till dessa länder. Ska bli så spännande. Här kommer jag att lägga ut bilder, lite info om landet